• rietje:
    de halloweenwandeling was super: dikke pluim voor alle leerlingen en... »
  • Geert Heymans:
    Dikke pluim voor iedereen die er een griezelig feest van... »

• Ma 18/12/2017: oudercontacten
  • Vr 22/12/2017: wintermarkt
  • Do 11/1/2018: Ritme & dans bij de kleuters
  • Vr 12/1/2018: atelier 2
  • Za 13/1/2018: klusdag MOS

Klassen

De kinderen zijn verdeeld in 6 klassen. Een bonte en leerrijke mengeling van jonger en ouder, van meisjes en jongens.

Klas Lotte: Bij Lotte zetten de jongste kleuters hun eerste stapjes in onze school. Zij spelen ook regelmatig samen met onze grote en oudste kleuters. De naam van deze groep is “De Tijgerblauwtjes”!

Klas Caroline: In deze groep gaan onze grote en oudste kleuters op onderzoek uit. En of zij veel ontdekken! Hun klasnaam is “De Pimpernelletjes”!

Klas Sofie & Lowie: In de klas van Sofie en Lowie leren kinderen van het eerste leerjaar helemaal zelf lezen en schrijven. Daarnaast gaan de ‘botervliegjes’ heel graag op onderzoek in de natuur.

Klas Dorien & Lowie: Dorien en Lowie zetten het harde werk van juf Sofie verder. Ontdekken, leren, plannen, ze doen het allemaal! Hun klasnaam is “dat moeten ze nog kiezen”.

Klas Jo: Het 3de en 4de leerjaar samen staan onder begeleiding van meester Jo. Zij experimenteren samen heel veel. Hun klasnaam is “De Gouden Vlinders”!

Klas Nathalie: De oudsten van onze school, het 5de en 6de leerjaar, maken zich bij juf Nathalie klaar om na hun Vlindertuinloopbaan naar het secundair onderwijs te gaan. Het gaat er al iets stoerder aan toe bij “De Vurige Nachtvlinders”!